Selasa, 29 November 2011

Hanya Ada di India #2

0 comments
Cabaran untuk entri ini ialah JANGAN KETAWA!

Boleh tengok siri #1, Hanya di India.


Ade-ade je kat India kan. Sebenarnya Malaysia pun ada macam ni. Usha sini untuk versi Malaysia.

#OnlyinIndia

Isnin, 28 November 2011

Pesta 'Pillow Fight' di Argentina

0 comments
Golongan remaja di Buenos Aires, Argentina akan berhimpun di hadapan Planetarium setiap tahun untuk menyambut musim bunga dengan mengadakan 'Pertarungan Bantal Busuk' bersama rakan-rakan yang lain. Diorang bermain dengan bantal dan menganggap diorang ni masih budak.

watdehel!



Whoa! Hanya di Malaysia

1 comments
Selalunya Only in India, tapi korang jangan tak tahu, siri Hanya di Malaysia pun ada. kahkah!


This is what happen in Malaysia. Kat Malaysia kan macam-macam ada. Kehkeh.

Wajah Seiras: Zooey Deschanel & Katy Perry

0 comments
Zooey Deschanel memang terkenal gaya potongan rambut 60-an dan caranya berpakaian. Memang kiut giler. Zooey juga dikenali melalui filem (500) Days of Summer dan Yes Man bersama Jim Carrey. Katy Perry penyanyi la, mesti ramai yang kenal kan. 


Kalau Lil' Nganga la, lebih kiut banyak lagi Zooey Deschanel. kehkehkeh. Korang pula?

Ahad, 27 November 2011

Stone Cold Steve Austin Roll

0 comments
Whoa! Terpegun. 3:16 Rick & Roll. Hahaha!


via

Stolen Camera Finder - Jejak Kamera yang Dicuri

0 comments
In case kamera korang dicuri, korang bolehlah jejak kamera ke laman SCF ni. Upload gambar yang anda ambil menggunakan kamera korang tu, pastu laman tu akan search gambar yang diambil menggunakan kamera yang sama dengan kamera anda. Hebat bukan!

Sini - Stolen Camera Finder

[sumber]

Lava Prank

0 comments
Korang boleh cube kat kawasan perumahan korang ye. kahkahkah!


[sumber]

Skateboard Made in Mumbai

0 comments
Skateboard bercirikan tradisional Mumbai telah dihasilkan untuk Projek - Final Cut yang akan dipamerkan di THE LOFT at Lower Parel.


[sumber]

Jumaat, 25 November 2011

Jai Samseng yang Jaga Kesihatan

0 comments
Menurut Jai adik kepada Malek semasa Lil' bersembang dengannya tempoh hari, dia sangat pentingkan penjagaan kesihatan. Rokok yang ade menyangkut kat bibir tu hanya perhiasan bagi menjelmakan identiti samseng pada dirinya.


Jai juga sempat berpesan, dia mengajak belia dan semua semua peringkat umur supaya tidak merokok kerana katanya hanya membazirkan wang ringgit sahaja. Rokok yang ada pada bibirnya pun hanya dipinjam dari konconya dan akan mengembalikannya semula apabila mereka selesai bertugas.

Sejarah Bahasa Inggeris dalam 10 Minit

0 comments
Bagaimana terciptanya bahasa Inggeris? Lihat animasi ni.


via FactSpy

Rabu, 23 November 2011

HP Sauce dan Tabasco Sauce Haram

0 comments
Kenyataan telah dikeluarkan oleh JAKIM.


Nasiblah Lil' Nganga kurang makan pedas-pedas ni. LOL

Whoa! Susu Kambing Segar

1 comments
Inilah cara memberikan kepuasan 100% kepada penggemar susu segar. Hebat!


100% segar dari susu kambing. Hahaha.

[sumber]

Selasa, 22 November 2011

Sidji: Malaysia - Indonesia adalah SATU

1 comments
Lil' Nganga suka tengok video ni. Kredit kepada uploader jubei026. Emangnya Malaysia sama Indonesia itu serumpun. Pasti ga banyak bedanya. Kita ini orangnya cinta damai.


"MALAYSIA - INDONESIA SATU"

korang suka video ini?

via

Litar Elektrik di India

1 comments
Bahaya pulak Lil' Nganga tengok tiang letrik kat India ni. Serabut yo.


#Only in India

Awek Korea Kiut Selepas Mekap

7 comments
Khas kepada peminat hiburan Korea, K-Pop dan sewaktu dengannya. Sebenarnya dorang tu tak la lawa sangat. Mekap je mencantikkan dorang tu. Jangan tertipu erk. Kahkahkah!


Gegerl kat atas ni orang China.

[sumber]

Anjing Duduk Enjoy Belakang Basikal

0 comments
Pernah korang tengok camni? Ini berlaku di China. kehkehkeh!


via

Fakta Menarik Hari Ini: Hitler dan Worf

0 comments

[sumber]

Obama Sebelum Presiden Pada Tahun 1991

0 comments
Barack Obama berucap sebagai editor Harvard Law Review tentang Peguam berdarah Africa-Amerika Charles Hamilton Houston dalam siaran TBS.


Rambut abe Obama jugak la. Old skool yo. kahkahkah!

via

Isnin, 21 November 2011

Video Stop-Motion Michael Jackson Vs Mr. Bean yang Epik

0 comments
Michael Jackson vs Mr. Bean yang Epik. Stop-Motion video ini dibuat oleh Pascal Blais Animation Studio


Lil' Nganga pun ternganga tengok.

[sumber]

Ahad, 20 November 2011

Cari Kucing #3

0 comments
Cari. Jangan tak cari. Jangan tengok jawapan sebelum jumpa. Lil' Nganga bagi seminit. Kalau tak jumpa juga, bukak la jawapan. kehkeh.


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/







Test power lagi -
Cari kucing #1
Cari kucing #2

Trailer Filem Ghana yang Top

1 comments
WTF!


Amacam? Berapa bintang korang bagi?

Sabtu, 19 November 2011

Pesanan Mak Kepada Anaknya Mat Rempit

0 comments

Baru kau tau rasa. Tu pesanan tak nak tanggung bebanan dah tu. kahkahkah!

Cari Kucing #2

0 comments
Korang cari la kucing kalau korang dapat. kehkeh.


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/





Korang nak test power lagi -
Cari kucing #1

Jumaat, 18 November 2011

Tattoo Paling Real di Alam Semesta

1 comments
Ade berani? Ukirlah, ukir ukir...


Diukir oleh Ryan Ouellette @ Precision Body Parts

watdehel!

Rabu, 16 November 2011

Wajah Selebriti Barat & Anak Saling Tak Tumpah

0 comments
Kiut pula anak-anak diorang ni erk. Aiseymen.


Kalau bagi korang lah, anak siapa lagi kiut? Suri tu kiut gilerrrrrr. Bikin geram yo!

[sumber]

Rekaan Keranda Ntah Hapa-hapa

1 comments
Kalau kita orang Islam dilarang buat keranda bermacam bentuk rupa ya. Ini orang barat, sentiasa dengan kegilaan depa. Korang tengok ni.


Pelik bebenor.

[sumber]

Beg Pasaraya yang Kreatif

2 comments
Kita selalu tengok beg pasaraya yang biasa-biasa je, yang ni luarbiasa. Unik dan kretip.


Kretip kretip!

Jambatan Membelah Sungai

2 comments
Jambatan ni dikenali juga sebagai Moses Bridge. Ianya bukan terleatak di Laut Merah, tapi terletak di Belanda. Jambatan ini diperbuat daripada kayu Accoya yang berteknologi tinggi yang mana ianya lebih keras daripada mana-mana kayu dari Hutan Hujan Tropika. Kayu jenis Accoya ini juga disaluti dengan nontoxic anti-fungal (kayu tidak mudah reput).


[sumber]

Selasa, 15 November 2011

Teka Usia Wanita Cantik Ini?

6 comments
Cuba korang teka berapa umur wanita ni? Korang pasti terkejut bila tau umurnya yang sebenar.



Pelakon Stuart Little Dah Remaja

2 comments
Korang kenal lagi dengan wajah ni? Kiut miut je masa kecik.



Binatang Terbesar Di Dunia

0 comments
Berikut antara binatang terbesar yang pernah ditangkap. Lil' Nganga pun terkejut nengoknye. Besar bebenor.

Isnin, 14 November 2011

Eja Ghoti Bunyi Fish

2 comments
Hahaha. Masuk akal.


#English Language

[sumber]

Si OMG Cat

0 comments
Haha. Korang tengok reaksi kucing ni. Agak lucu ye.


OMG!

Ahad, 13 November 2011

Baby di Kulit Album Nirvana Nevermind

0 comments
Namanya Spencer Elden. Beso dah ko ye.

MOUSTAIR Fesyen Misai Rambut yang Camdoh

2 comments
Apa tu Moustair? Moustair ni terjadi bila rambut bertemu misai kemudian misai bertemu semula pulo dengan rambut, dan jadilah MOUSTAIR. Hahaha!

Sebelum ni Ninja Turtle kat hidung. Pun sama gila. hahaha!

Sabtu, 12 November 2011

Topeng Terbaru Superhero Petr Cech

0 comments
Petr Cech terbabit insiden yang menyebabkan hidungnya patah pada perlawanan menentang Blackburn. Cech merupakan penjaga gol utama untuk pasukan kebangsaan Republik Czech. Khidmatnya amat diperlukan untuk perlawanan kelayakan Euro 2012 menentang Montenegro. Maka, topeng terbaru ni dicipta khas untuk perlindungan hidung Cech. Dalam perlawanan tersebut, Republik Czech menang 2-0. Sudahlah sebelum ni dia mengalami keretakan kepala menyebabkan dia berhelmet ragbi. Sekarang ni pula bertopeng. 


Tak pasal-pasal Cech dah macam Batman dah. Superhero atas padang. haha.

Super Mario First-Person Mode

0 comments
Game Super Mario yang dikeluarkan sejak tahun 1980-an hingga kini masih menjadi kegilaan penggemar gaem. Lil' Nganga rasa game ni digemari sebab watak dan karektor yang memikat. Korang tengok pula game Mario ni dibuat dalam bentuk First-Person. Tak tau pa tu genre first person? First Person ni game dimana kamera berdasarkan mata watak game tu. Jom tengok!

Speaker 40000 Watt

0 comments
Boleh jadi hair dryer juga ni. hahaha.


Power gila. Tapi sound pecah juga. watdehel. kahkahkah!

Jumaat, 11 November 2011

Gambar Dulu dan Sekarang yang Cool

0 comments
Gambar "Dulu dan Sekarang" ni sangat cantik sebab gambar ni diambil ditempat yang sama semasa gambar pertama diambil. Memang cool la.

Rapper Tua (Lucu)

0 comments
Pacik ni penggemar Eminem kot. Tengok gaya rap cambest je. Pacik ni melakukan 2 perkara epik berturutan, mabuk dan rapping yo! hahaha.


via

Orang Mabuk Naik Eskalator Yang Menuju ke Bawah

0 comments
Inilah akibatnya, mabuklah lagi. Tak ke bodoh tu. Si tua pemabuk ni selamanya lah kau naik eskalator tu, takkan sampai punya. hahaha.



Foto Termahal di Dunia

2 comments
Andrea Gursky yang menamakan gambar ni sebagai Rhein 2 dijual pada harga mencecah 4.3 juta pada 8 Nov 2011 yang lalu di laman Christie.


[sumber]

Khamis, 10 November 2011

Diktator Kejam yang Membunuh Paling Ramai Manusia

0 comments
Infografik ni menunjukkan carta diktator yang paling banyak membunuh manusia.

Klik gambar untuk paparan perkasa!

Terbanyak: Mao Zedong. Diktator China.

[sumber]

Baju Pengukur Janggut

0 comments
Nak tahu kepanjangan janggut anda masuk kategori yang mana? Dapatkan baju ni.


Boleh beli - sini

[sumber]

Kesesatan dan Bahaya Syiah

1 comments
Assalamualaikum.

Syiah ni memang amat merbahaya kerana kesesatan yang nyata dibawa mereka. Golongan Syiah mengagung-agungkan Saidina Ali sahaja. Korang tengok video ni. Apa yang mampu Lil' Nganga buat, kongsikan. Korang tolonglah sebar-sebarkan ya.


Perluaskan maklumat ini. Kerana Syiah memang sangat merbahaya.

Rabu, 9 November 2011

Fakta Tentang Orgasm

0 comments
Orgasm? Baca fakta tentang orgasm ni.

How To Be a Pirate - Full Tutorial

0 comments
Nak jadi Lanun? Senang je. Ikut je cara ni.kahkah.


Kalau korang ikut cara ni, komfem korang pun sama gila macam orang buat poster ni iaitu David Soames. kahkahkah!

[sumber]

Cara Dapatkan 6 pack dalam Masa Singkat

0 comments
Kalau lelaki mesti suka badan sedikit sasa kan. Lebih sempurna kalau ade 6 pack. Korang nak 6 pack dalam tempoh beberapa saat je muncul ke? Iya, dalam beberapa SAAT. Senang je. Korang guna je alat ni. Komfem berkesan.

Inilah Abhancer.


Selasa, 8 November 2011

Pekena Facedrink Sambil Layan Facebook

4 comments
Mentang-mentanglah Facebook top gila-gila, sekarang ni ade pula facedrink. Facedrink ni minuman tenaga. Kalau minum mampu memberikan korang tenaga extra (erk!!? tol ke?).


WHY FACEDRINK?

Why Not!

So it’s this simple answer that has inspired me to create facedrink. I want facedrink to be a sophisticated beverage which provides the social energy that people need to get things done on a daily basis.

Facedrink achieves the goal that I set out for by providing you with the extra energy needed to be social or to deal with your boss.

Facedrink is available for online purchase directly from our website. Order yours today and enjoy the taste of friendship.

Facedrink has the right combination of taste and energy effectiveness so you know that you are drinking something better.
Boleh beli di Amazon.

R u serious? Facedrink? Kahkah!

Kenali Tabiat-tabiat Kucing Korang

1 comments
Ini ada tersenarai tabiat atau perangai kucing korang. Kalau korang tak tau ape maksud tabiat kucing korang tu, korang rujuk beberapa tabiat kucing ni. Kiutnye. kehkehkeh.


sumber | diubahsuai ke Melayu oleh Lil' Nganga

Isnin, 7 November 2011

Impersonator: Michael Jackson

1 comments
Selain Elvis Presley, Michael Jackson (MJ) merupakan selebriti yang paling ramai impersonatornya. MJ memiliki peminat yang sangat fanatik yang pasti korang semua pun tahu. Dalam ramai-ramai impersonator MJ ni, sorang ni menarik perhatian Lil' Nganga kerana saling wajahnya tak tumpah dengan MJ. Tapi biasalah pembedahan plastik yo. Carlo Riley memang peminat fanatik MJ dan sangat menggilai MJ. Big fan la katakan. Jom tengok gambar dia ni.


Tekan 'Like' tanda SUKA dan 'Tweet' tanda SOKONG!